header-logo

App udvikling

Native app udvikling til både iOS og Android

icon

Vi søger aktivt nye samarbejder og har det bedst med at gøre spændende projekter til virkelighed. Kontakt os og lad os føre dine ideer ud i livet!

expertise-app-development

// Find Min Bil - Køretøjs Tracker

Skræddersyet softwareudvikling og vedligehold

Hvad er en native app?

Apps til henholdvis Android og iOS udvikles i to forskellige sprog, der hver især giver en række fordele i forhold til adgang og udnyttelse af hardware og operativsystemets software. Sådanne apps kaldes native apps. Skal en app anvendes i begge styresystemer, kan man vælge at udvikle en såkaldt hybrid app i stedet for to apps til de to forskellige styresystemer. En hybrid app er billigere at udvikle, men den har ikke de samme muligheder som en app udviklet i styresystemets eget sprog. En native app fungerer bedre og mere effektivt end en hybrid app. Hos Grumsen Development er vi eksperter i udvikling af native apps til iOS og Android.

Sådan foregår App udvikling

Vi hjælper dig med at udvikle konceptet og er der for dig i hele udviklingsprocessen. Uanset hvor vild eller ukonkret din idé er, hjælper vi dig med at få styr på den. Gennem et eller flere møder konkretiserer vi sammen med dig app’ens formål og udarbejder skitser over, hvordan den skal fungere og se ud. Når vi har et færdigt koncept, som du er tilfreds med, går vi i gang med at udvikle app'en. I udviklingsfasen leverer vi løbende testversioner, så du kan følge med i udviklingen. Vi lægger vægt på, at du er involveret og tilfreds i hele processen. Vi tester på samtlige iPhone modeller fra iPhone 5 og op, så vi er sikre på, at app’en fungerer, som den skal. På denne måde sikrer vi, at fejl rettes i udviklingsforløbet, så du kan være helt tryg, når app’en til sidst skal lanceres. Vi er selvfølgelig også med på sidelinjen, når din app går over i drift. Det kan være, at du på længere sigt ønsker at foretage mindre justeringer eller opdateringer, og det klarer vi hurtigt og effektivt.

Interface og UX design

I vores udviklingsproces udarbejder vi skitser og wireframes for at definere app-funktionaliteter, hvilket sikrer overensstemmelse med dine forventninger. At tilpasse os til dine eksisterende designguidelines og brand image er problemfrit for os, men vi er ligeledes forberedte på at tilføre et friskt og innovativt præg for at skabe noget unikt for dig.

accordion-img

// UI design af vores app

Vi tilbyder hjælp til, at få din app til at skille sig ud i App Store eller Play Store, hvilket omfatter et stilfuldt app-ikon og en flot brugergrænseflade, som har fokus på brugeroplevelsen fra start til slut. Vi har selv udgivet mange apps efterhåndne, og ved hvad der skal til for at få organiske downloads og rent faktisk kunne tjene penge på apps.

accordion-img

// UI design af vores app

Rådgivning indenfor app udvikling

Har du spørgsmål om appudvikling eller vækststrategier? Ring eller skriv til os, så vi kan få arrangeret et møde. Fra koncept til udrulning tilbyder vi hjælp. Både strategisk planlægning samt praktisk support, som er med til at sikre, at din app ikke kun opfylder Apple's krav, men også får de downloads der skal til. Med års erfaring i appindustrien er vi veludrustede til at vejlede dig, med oceaner af split tests og forskellige meetoder, ved vi hvad det kræver at forbedre brugerengagement og -fastholdelse.

accordion-img

// Find My Car - Køretøj's Tracker

Relaterede projekter

Vores referencer fra mobiludviling

Find ud af mere om vores apps og mobilløsninger, som vi har udviklet til vores kunder.

Har du brug for hjælp med at bygge din app

icon

Kontakt os i gennem formularen, så vi kan arrangere et møde og se om der er et match.

  • Skriv til os og beskriv din idé / projekt 👋
  • Besøg og se om vi skal opstarte et samarbejde ⭐️
  • Vi står for planlægningen af dit projekt ✍️
  • Sammen bygger vi noget sejt! 🚀

© Copyright 2015 - 2024

Alle rettigheder forbeholdes

Grumsen Development ApS