header-logo

Grumsen Development ApS

Vores Identitet

icon

Hvem vi er, og hvordan vi arbejder

grumsen-logo-about-us

Siden

2015

On-site Lokation

Esbjerg, Danmark

solutions-image

// vores hyggelige kontor i Esbjerg

Digitale Løsninger

Software og rådgivning

icon

Vi tilbyder skræddersyet softwareudvikling, vedligeholdelse samt rådgivning og sparring, til vores kunder rundt omkring i verden. Uanset din problemstilling, så analyserer og rådgiver, så du får en softwareløsning der passer til din virksomhed.

Konstant voksende Team

Vi blev grundlagt i 2015 med kun Jakob Grumsen som softwareudvikler, siden da har virksomheden været under en stor forvandling, grundet vækst og forespørgsler på softwareløsninger. Flere og flere virksomheder, er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er at få automatiseret og elimineret manualle processer i arbejdsdgen. I dag står vi som et ungt og dynamisk team, som indbefatter 10 ansatte, som alle har hvert deres speciale samt ansvar indenfor programmeringsverdenen.

Agilt og effektivt

Med vores mange års erfaring, optimerer vi altid samtlige arbejdsgange løbende, både internt og ekstern, for at sikre at vores kunder får den bedste løsning. Dette betyder at vi arbejder agilt og hurtigt kan tilpasse os, ift. hvad der kræves til det enkelte projekt.

jakob-image

Vi forenkler komplekse løsninger. Når vi taler i øjenhøjde med vores kunder, sikrer vi en fælles forståelse, hvilket gør den tekniske rejse gennemsigtig og sikrer succesfulde resultater.

// Jakob Grumsen - Founder, CEO and Developer

Samarbejdspartner

Lyder vi til at være et match?

icon

Vi søger aktivt nye samarbejder og har det bedst med at gøre spændende projekter til virkelighed. Kontakt os og lad os føre dine ideer ud i livet!

partnerhsip-image

// HQ

© Copyright 2015 - 2024

Alle rettigheder forbeholdes

Grumsen Development ApS