header-logo

Webshop til B2C og B2B

J.A.K

icon

Webshop med mulighed for at bygge kunde-shops i

jak-logo-img

År

2022

Kunde

J.A.K. Workwear A/S

Tags

webshop

custom

features

integration

jak-montage-img

// design og ux har været i fokus

Fuld integration

Produkter og priser styret fra ERP

icon

Med forskellige produkter, afhængig af kunder mv. har vi udviklet en integration til J.A.K.'s ERP system, som automatisk holder alle produkter ajour.

jak-shop-img

// produkter og priser fra ERP

Data skaber værdi

Indsamling af data

icon

Ved at indsamle den korrekte mængde data, har vi givet forbedret indsigt i brugernes adfærd

jak-products-img

// create and manage funnels with no code

Nøgleaspekter og omfanget af vores projekt for J.A.K. Workwear A/S

For J.A.K. Workwear A/S har vi udviklet en skræddersyet webshop, der integreres med deres ERP-system, Microsoft Dynamics. Denne løsning er designet til at strømline både kundeoplevelsen og det administrative arbejde internt i virksomheden, hvilket gør det nemmere for J.A.K. Workwear at administrere deres online tilstedeværelse og interne processer, da det meste af arbejdet kan udføres fra det samme system. Integrationen med ERP-systemet er en nøglekomponent i denne løsning, da den sørger for at produkter, priser og lagerstatus er up-to-date. Dette sikrer, at informationen på webshoppen altid er aktuel og nøjagtig, hvilket reducerer manuelt arbejde og øger effektiviteten. Det er også muligt at oprette kundeshops som er tilpasset til den enkelte virksomhed. Alle shops kan skræddersys med priser, rabatter, kategorier samt produkter. Dette er med til at personliggøre oplevelsen for J.A.K. Workwear's kunder.

  • User Experience & Brand Design
  • Søgemaskineoptimering
  • Softwareudvikling

Konklusion

Det er en stor platform, vi har udviket til J.A.K. Workwear A/S. Den forenkler online handel og bagvedliggende forretningsprocesser, hvilket gør det lettere at drive forretning og tilbyde en fremragende service til deres kunder. På samme tid kan de forkuserer hvad de er gode til, produktion, rådgivning samt salg af arbejdstøj.

© Copyright 2015 - 2024

Alle rettigheder forbeholdes

Grumsen Development ApS