Om Grumsen Development ApS

Vi arbejder med softwareudvikling til kunder rundt omkring i landet. Hvad end det er en hjemmeside, app eller en integration til et eksisterende system – så står vi klar til at hjælpe.

Vi har altid brugerne i fokus, når vi designer og udvikler softwareløsninger. Med vores mange års erfaring i branchen, så ved vi hvad der virker.

Hvem er Grumsen Development

Grumsen Development blev stiftet tilbage i September i 2015 af Jakob Grumsen. Siden da har vi ekspanderet fra én til otte medarbejdere, som hver har deres område som de er specialiseret indenfor. Dette er med til at sikre, at vi kan skræddersy en løsning, som der passer netop til behovet i din virksomheds.

Grumsen Development har mange års erfaring når det kommer til løsninger indenfor IT samt softwareudvikling. Vi vil kunne lave komplekse løsninger til dig og din  virksomhed – løsninger som fuldender dit behov. Vores mål er altid at eliminere trivielle og manuelle processor, som der måske udføres af en medarbejder, i jeres virksomhed. Ligeså snart et menneske involveres, øges risiciene for fejl. Ved at automatisere en eller flere af dine arbejdsgange – Mindstes tidsforbruget først og fremmest men også fejlmarginen. Det kunne eksempelvis være integration fra ERP system til jeres Økonomi system, som sørger for at jeres lager status inklusiv salg altid er synkroniseret automatisk. Ved at have en integration til dette, så undgår I at en medarbejder ved et uheld taster et beløb eller produkt in i økonomissystemet. En computer laver ikke tastefejl, ligesom mennesker, vi garanterer derfor – at vi kan hjælpe din virksomhed med at eliminere manuelle processor, ved hjælp af software som kommer til at stå for arbejdsgangen.

Vi kommer altid om vores ærlige mening, og foretæller om fordele samt ulemper, når du ønsker at få udviklet software, hvad enten det er en mobilapplikation eller en ny hjemmeside med dertil hørende administrationsmodul. Vi vil hellere udvikle et POC eller et MVP i samarbejde med jer i første om gang, også løbende videreudvikle på. de funktioner som I finder ud I nu end måtte have brug for. Vores erfaring fortæller os, at det er rigtigt svært at udvikle værktøjer som skal bruges intern, hvor alt bare passer fra starten af. Hvis vi mener at der ikke er noget forretningsgrundlag, så, så skal vi nok fortælle om, hvilke muligheder der ret faktisk er, for at tjene penge på App Store Store eller Google Play Store, og hvorfor det blandt andet er meget svært, at få organiske downloads til jeres app!

Det er derfor vigtigt at få analyseret samt involverer de medarbejdere, som der rent faktisk er i “marken” eller på “gulvet”, og er dem som vil komme til at bruge systemet – For at sikre at vi får så mange funktioner samt forbedringer med som muligt. Så starter vi altid med de vigtigste, som vi ved der er nødvendige, hvorefter vi kan finpudse og implementere flere funktioner som er mere “nice-to-have”.

Facade til Grumsen Development

Vi hjælper med det tekniske

Når det kommer til softwareløsninger, så bliver det hele meget teknisk og uforståeligt. Vi taler i øjenhøjde med vores kunder, så alle parter har forståelse for projektet.

Jakob Grumsen
Jakob GrumsenEjer

KONTAKT OS
FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE