SÅDAN GIVER DU ADGANG TIL DIN APPLE DEVELOPER LICENS

For at distribuere apps på App Store, kræver det at man uploader appen som et binary til Apple. Herefter gennemgår og tester Apple din app. Hvis appen lever op til Apple’s krav, vil det være muligt at gøre den offentligt tilgængelig for alle som benytter App Store.

Hvis du ligesom mange andre, ikke selv udvikler dine apps men har hyret en udvikler eller et bureau. Så kræver det at de får rigtige rettigheder for at kunne hjælpe dig. Det er en let løsning blot at give dem dine loginoplysninger, men det må du aldrig gøre.

UDLEVER ALDRIG DINE LOGINOPLYSNINGER

Hvis du skal have andre til hjælpe dig med dine apps på App Store, så er det ikke nødvendigt at udlevere dit Apple ID og kodeord som er tilknyttet din Apple Developer licens. Det er muligt at tilføje et eller flere Apple IDs, hvor du selv kan bestemme hvor meget personen skal have adgang til.

Dette er nyttigt, hvis du eksempelvis har flere apps på App Store, og du kun ønsker at virksomheden skal kunne se og arbejde med den app som en eventuel opgave omhandler.

Vi anbefaler altid at bruge denne løsning, fremfor at udlevere loginoplysninger til andre.

FØLG DISSE TRIN

  1. Log ind på https://appstoreconnect.apple.com
  2. Vælg Users and Access
  3. Klik på ‘+’
  4. Udfyld oplysninger på personen som skal have adgang. Som udgangspunkt er det nok at sætte personen som ‘App Manager’, hvorefter du under ‘Apps’ kan vælge hvilke apps der skal gives adgang til.

Tillykke! Du har nu givet adgang til din Apple Developer Licens.

SKAL VI UDVIKLE
DIN NÆSTE IOS APP?