fbpx
Privatlivsbetingelser2019-05-08T12:04:49+00:00

Persondatapolitik

1. Introduktion
Her kan du læse om, hvordan Grumsen Development ApS behandler personoplysninger.

Grumsen Development ApS behandler personoplysninger om virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Vi er forpligtet til at beskytte de personoplysninger, som vi behandler, og vi må alene behandle disse til lovlige og saglige formål.

2. Dataansvarlig
Grumsen Development ApSer dataansvarlig for behandlingen af ovennævnte personoplysninger, idet Grumsen Development ApS bestemmer til hvilke formål oplysningerne behandles.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores behandling af personoplysninger eller vores persondatapolitik, kan du rette henvendelse til:

Jakob Grumsen
Telefon: 9393 9595
E-mail: jakob@grumsendev.com

3. Behandling af personoplysninger og opbevaring af disse
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores hjemmeside eller vores apps, indsamler og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det sker f.eks. hvis du bruger vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Kunder
Hvis du er kunde hos os, behandler vi typisk følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Hvis du bruger vores apps, behandler vi typisk følgende oplysninger om dig:

  • Brugernavn og login
  • Din brugeradfærd inde på appen
  • Din geografiske placering

Vi gemmer dine personoplysninger i op til 5 år efter kundeforholdets ophør.

Samarbejdspartnere
Hvis du er en af vores samarbejdspartnere, behandler vi typisk følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Stillingsbetegnelse

Vi gemmer som udgangspunkt dine personoplysninger i op til 5 år efter samarbejdsforholdets ophør.

4. Sikkerhed omkring behandlingen
Vi beskytter dine personoplysninger. Vi har derfor truffet tilstrækkeligt tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt fortabes, slettes, offentliggøres, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

5. Formålet med behandlingen
Vores behandling af oplysninger på vores kunder
Vi behandler personoplysninger på vores kunder for at kunne levere vores del af aftalen og for at kunne fakturere vores arbejde, yde vores service samt kommunikere med vores kunder.

Samarbejdspartnere
Vi behandler personoplysninger på vores samarbejdspartnere for at kunne kommunikere med dem og yde vores del af aftalen.

6. Videregivelse af oplysninger
I forbindelse med vores daglige drift benytter vi en række databehandlere, som vi har indgået skriftlige dataaftaler med.

Disse behandler udelukkende dine personoplysninger efter vores instruks og alene til vores formål.

7. Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du vil modtage et svar herpå inden for 4 uger.
  • Ret til at få berigtiget fejlagtige oplysninger.
  • Ret til at få slettet eller stoppet behandlingen af oplysninger, som ikke længere er relevante for ansættelsen eller hvor grundlaget for behandlingen ikke længere er til stede, herunder hvis dit samtykke er tilbagekaldt.
  • Ret til at gøre indsigelse mod uberettiget behandling.
  • Ret til at klage til Datatilsynet (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København, www.datatilsynet.dk, e-mail: dt@datatilsynet.dk, telefon: 3319 3200).

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk.

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger bedes du i første omgang kontakte Jakob Grumsen på jakob@grumsendev.com.

Cookies

1. Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Cookies
Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook – Facebook-pixels bliver brugt til at forbedre annoncer til de besøgende af sitet, som har en Facebook-profil.
  • Google Analytics – Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
  • Google Adwords – Bruges til dynamiske annoncer.
  • Wordfence – Wordfence bruges til at beskytte grumsendev.com mod eventuelle hacker-angreb.

3. Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Grumsen Development ApS
Nørregade 65A
6700 Esbjerg
Telefon: 93 93 95 95
Email: contact@grumsendev.com