WEBUDVIKLING

En hjemmeside er jeres ansigt ud af til. Det er det første indtryk, som kunden skaber, når de søger informationer omkring din virksomhed. Derfor er det vigtigt at få det rigtige budskab ud fra starten.

Alle hjemmesider udvikles altid med et moderne og stilrent design, som er optimeret til både mobil og computer. Vi har altid dig og din virksomhed i fokus under hele processen, hvor vi skaber din online identitet.

DU EJER DIN HJEMMESIDE

Når vi er færdige med at udvikle din hjemmeside, så ejer du selv hjemmesiden. Vi har ingen skjulte gebyrer eller bindinger. Det betyder at du selv har muligheden for at redigere din hjemmeside fremad rettet, hvis du ønsker dette.

Det afhænger selvfølgelig af hvilken platform hjemmesiden udviklet i og dine egne IT færdigheder. Langt de fleste hjemmesider vi udvikler, er udviklet i WordPress som er et kendt CMS system. I WordPress vil du have mulighed for selv at rette i eksempelvis tekster og billeder med ganske få klik.

Hvis hjemmesiden derimod er udviklet i eksempelvis React, kan det være sværere selv at vedligeholde siden, da det oftest kræver en programmeringsmæssig baggrund.

Vi håber ikke at ovenstående har skræmt dig væk. For vi rådgiver og vejleder selvfølgelig hele vejen igennem projektet fra start til slut. Så du ender med en løsning, som passer til netop dine behov og ønsker.

“Din hjemmeside er dit digitale førstehåndsindtryk.”

Jakob Grumsen, Ejer

CASES I WEBUDVIKLING

Vi hjælper dig med at udvikle din hjemmeside. Her kan du se nogle af de hjemmesider, som vi har været en del af.

SKAB DEN FØRSTE KONTAKT
FOR AT INDLEDE ET NYT SAMARBEJDE