SÅDAN GIVER DU ADGANG TIL DIN GOOGLE PLAY DEVELOPER LICENS

Hvis du har brug for hjælp, når det kommer til håndteringen af dine apps på Google Play Store, så er det vigtigt aldrig at give dit personlige login ud til andre personer. Der er en grund til at det er personligt. Hvis du har flere apps på Google Play Store, kan du risikerer at dine loginoplysninger falder i de forkerte hænder, hvorefter de eksempelvis vil have mulighed for at slette dine apps. Hvilket kan have indflydelse på din ranking på Google Play Store, din indtjening eller noget helt tredje.

UDLEVER ALDRIG DINE LOGINOPLYSNINGER

Hvis du skal have hjælp til dine apps på Google Play Store, så er det ikke nødvendigt at udlevere dit Google-login som er tilknyttet din Google udvikler licens. Det er muligt at give adgang til Google Console helt ned til specifikke apps. Det betyder at hvis du har flere apps på Google Play Store, men kun har brug for hjælp til en af dem. Så er det altid en god idé, kun at give personen adgang til den app som opgaven handler om.

Vi anbefaler altid at bruge denne løsning, fremfor at udlevere loginoplysninger til andre.

FØLG DISSE TRIN

  1. Log ind på https://developer.android.com/distribute ved at klikke på ‘LAUNCH PLAY CONSOLE’
  2. Klik på ‘Indstillinger’ i venstre side
  3. Klik på ‘Brugere og tilladelser’
  4. Klik på ‘Inviter en ny bruger’
    Google Play inviter bruger
  5. Udfyld oplysninger på personen som du ønsker at invitere. Under ‘Tilladelser’ kan du vælge hvilken app der skal gives adgang til
    Google Play adgangsniveau

Tillykke! Du har nu givet adgang til din Google Play Developer Licens.

SKAL VI UDVIKLE
DIN NÆSTE ANDROID APP?