fbpx
App udvikling2019-05-20T09:57:46+00:00

APP UDVIKLING TIL IPHONE OG IPAD

Skal dine medarbejdere have en app, hvor de kan indberette arbejdstid løbende eller dokumentere den udførte opgave? Eller har du en  idé til en app, som vil gøre livet nemmere for dig, dine medarbejdere eller dine kunder? Så er du kommet til rette sted. Vi er eksperter på udvikling af smarte og funktionelle native apps til iPhone og iPad.

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi hjælper dig med at udvikle konceptet og er der for dig i hele udviklingsprocessen. Uanset hvor vild eller ukonkret din idé er, hjælper vi dig med at få styr på den. Gennem et eller flere møder konkretiserer vi sammen med dig app’ens formål og udarbejder skitser over, hvordan den skal fungere og se ud. Når vi har et færdigt koncept, som du er tilfreds med, går vi i gang med at udvikle app’en.

I udviklingsfasen leverer vi løbende testversioner, så du kan følge med i udviklingen. Vi lægger vægt på, at du er involveret og tilfreds i hele processen. Vi tester på samtlige iPhone modeller fra iPhone 5 og op, så vi er sikre på, at app’en fungerer, som den skal. På denne måde sikrer vi, at fejl rettes i udviklingsforløbet, så du kan være helt tryg, når app’en til sidst skal lanceres.

Vi er selvfølgelig også med på sidelinjen, når din app går over i drift. Det kan være, at du på længere sigt ønsker at foretage mindre justeringer eller opdateringer, og det klarer vi hurtigt og effektivt.

EFFEKTIV OG UKOMPLICERET PROCESS

Vi støtter dig gennem alt fra opstart til lancering, uanset om det er din første app eller nummer firs. På intet tidspunkt er du overladt til dig selv eller uden viden om, hvad der foregår hos os. Første skridt i processen er udarbejdelse af detaljerede kravspecifikationer. Hvis du ikke har prøvet at udvikle en app før, hjælper vi dig med at beskrive, hvad din app skal kunne tilbyde brugerne. På baggrund af kravspecifikationerne, kan vi give dig en ca. pris samt en tidshorisont på opgaven. Når du har godkendt pris og tidslinje, begynder vi på en detaljeret planlægning.

Vi beskriver de tekniske krav, wire frames over hele app’en, databasedesign og kommer med forslag til design. Der vil altid være mulighed for løbende at lave ændringer i designet, så det opfylder dine krav og ønsker.

Når funktionaliteten er på plads og alle forventningerne er blevet afstemt, påbegynder vi programmeringsarbejdet. Allerede fra starten vil vi aftale faste dato’er for møder. Disse møder bliver kaldt for Sprint Review. Under et Sprint Review vil det app’en på nuværende tidspunkt blive fremvist, ved at gøre dette sikre vi os at vi hele tiden er på rette spor. Vi vil typisk afholde 4-5 Sprint Reviews alt afhængig af app’ens størrelses omfang samt kompleksibilitet.

Når app’en er færdigudviklet så vil app’en blive overleveret til dig. Du vil herefter have alle rettighederne til alt det grafiske materiale samt hele source koden.

Hvis du på længere sigt vil opdatere eller videreudvikle app’en, står vi altid til rådighed for dig. Vi giver gerne sparring på, hvad der kan udvikles, og hvordan vi kunne tænke os at løse opgaven.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER MØDE

Det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på udvikling af en native app til iOS. Hvis du har en idé til en app, men ikke helt ved, hvordan den skal se ud eller fungere, vil vi gerne mødes med dig telefonisk eller fysisk, så vi kan rådgive dig om den bedste løsning. Du kan skrive en mail til os eller ringe på +45 9393 9595. Vi står klar med overblik, faglig ekspertise og kreative løsninger.

Hvad har du brug for?

Felter med * skal udfyldes